pátek 8. června 2018

Proměna bordelárny v dětský pokoj

Jeden pokoj v našem bytě je stále nezařízený. Je v něm mišmaš starého nábytku; věci, které nemají své místo; sušák na prádlo; šicí stroj; žrádlo pro králíka; prázdné krabice; psací stůl; tiskárna; knížky, které se do knihovny v obýváku nevešly. Na dveřích máme cedulku "pracovna", ale mnohem výstižnější je pojmenování "bordelárna". Je nejvyšší čas místnost zkulturnit a vytvořit z ní dětský pokoj.

Nedělám si iluze, že by se potom neválely hračky po celém bytě. Ale aspoň budou mít své místo, kam je budu moct vrátit, když je sesbírám. Momentálně je většinu času překračujeme, protože stejně není, kam je dát.

Už mám jakousi představu, jak by měl pokoj vypadat. Doufám, že se nám podaří plány přetvořit v realitu. Těším se moc. A tady je malá inspirace z Pinterestu (škoda, že ten pokoj není větší, vyřádila bych se :-)










1 komentář:

raynnowui21 řekl(a)...

?I used to be very happy to find this internet-site.I needed to thanks for your time for this glorious learn!! I undoubtedly having fun with each little little bit of it and I've you bookmarked to check out new stuff you weblog post. best online casino